Opnieuw in de prijzen gevallen!


CAT´S BEST ÖkoPlus “zeer goed” uit de test van de Duitse Consumentenbond (VKI) gekomen! ...

Alweer in de prijzen gevallen!  – CAT´S BEST ÖkoPlus komt nogmaals “zeer goed” uit de VKI test, een partner van Stiftung Warentest* (consumentenbelangenorganisatie). Ons product heeft de test één miljoen keer doorstaan. Waarom? CAT´S BEST ÖkoPlus is simpelweg de beste dankzij het unieke absorptiesysteem! Nu dus wederom officieel bevestigd!  


Hoe ging de test in zijn werk? 30 klontvormende kattenbakvullingen zijn in de test vergeleken – 29 niet organische, klei-achtige vullingen en CAT´S BEST ÖkoPlus als enige biologisch, natuurlijke vulling. Na de serie testen, die deels onder echte omstandigheden plaatsvonden, namelijk in een kattenhotel van onze Oostenrijkse partner van de consumentenbelangenorganisatie, de vereniging voor Consumenten Voorlichting (VKI), is het nu officieel aangetoond. Samen met slechts 1 ander product kwam CAT´S BEST ÖkoPlus klontvormende kattenbakvulling uit de test met een 10!   

Cat’s Best Number 1

Vergeleken zijn aspecten als oa. geur, stofoverlast, vuilverwerkingskosten en milieubelasting. Dit resulteerde in een onnavolgbare winnaar: van alle 30 onderzochte vullingen was CATS BEST ÖkoPlus de absolute winnaar! Naast de onoverwinnelijke goede productprestaties en eigenschappen van CAT´S BEST ÖkoPlus kreeg CAT´ S BEST nog een extra eervolle vermelding. 


De houtvezels maken het product zeer licht en comfortabel in gebruik en vervoer. Al helemaal in vergelijk tot de klontvormende kleivullingen die van nature al veel zwaarder zijn. Zwaar om te tillen, mee te nemen en in gebruik, bijvoorbeeld bij het vullen van de kattenbak. 


Het rapport benadrukt verder ook dat de kleivullingen uitsluitend afgevoerd mogen worden via het huishoudelijke restafval. De klei-achtige samenstelling lost niet op in water, in tegenstelling tot de houtvezels van CAT'S BEST en dit veroorzaakt verstoppingen. Ook hier heeft CAT´S BEST ÖkoPlus  een heel duidelijk productvoordeel. Dit mag namelijk wel milieuvriendelijk worden afgevoerd. Dit bespaart op afvoer- en verwerkingskosten van huishoudafval. 


Sterker nog: een losse klont CAT´S BEST ÖkoPlus mag zelfs (als de lokale richtlijnen dit toestaan) worden doorgespoeld door het toilet.  


 * Bron: Vereniging van klanteninformatie (VKI), Wenen (Oostenrijk), Stichting Warentesten, Berlijn (Duitsland). Publicatie Oostenrijk 1/2014 op 02.01.2014. Publicatie Duitsland: Stichting Warentest.de, 27.02.2014.

Informatie over gegevensbescherming

Deze website maakt gebruik van externe hulpmiddelen en componenten, zoals Google Analytics en marketing cookies, die ons helpen om gegevens over uw gebruik van onze website te evalueren. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid