Natuurlijke netheid, net zo aangenaam als in de natuur

Cat’s Best is de eerste kattenbakvulling in zijn soort die natuur en high tech combineert. Naast de natuurlijke ingrediënten bevat Cat’s Best plantaardige vezeltechnologie die ervoor zorgt dat onze kattenbakvulling tot 7 keer haar eigen gewicht aan urine kan absorberen en inkapselen. Dit gebeurt op een natuurlijke, snelle en betrouwbare manier tot de laatste druppel! Zo kunnen er zelfs geen geuren ontstaan. Naar het toilet gaan wordt zo haast een bosrijke en fijne ervaring voor de kat. Cat’s Best staat voor duurzame kattenbakvulling en is volledig biologisch afbreekbaar. Goed voor mens, dier en milieu!

Duurzame kattenbakvulling: plantvezeltechnologie voor nieuwe prestatienormen 

Cat’s Best is een product van J. Rettenmaier & Söhne, ’s werelds toonaangevende onderneming op het gebied van plantaardige vezeltechnologie. Al meer dan 140 jaar onderzoekt ons bedrijf de wereld van de plantaardige vezels, en ontwikkelt het innovatieve technologieën die de eigenschappen van deze natuurlijke grondstoffen benutten. Met behulp van het complexe ICS* Wood Fibre Technology-proces worden plantaardige vezels technologisch verfijnd. De op deze manier verkregen actieve houtvezels zijn in staat om razendsnel urine en geuren te absorberen en betrouwbaar te binden. In tegenstelling tot mineraal strooisel is Cat’s Best dus een nieuwe generatie kattenstrooisel.

*Intelligente Capillaire Systemen

Gemakkelijke verwijdering

Met de duurzame kattenbakvulling van Cat’s Best kunt u ook helpen het milieu te beschermen. Want terwijl mineraal afval onvermijdelijk op de stortplaats terechtkomt, kan Cat’s Best een waardevolle bijdrage leveren aan het afvalverwijderingsproces: voor de opwekking van energie en warmte, tijdens de afvalverbranding of de biomethanisatie.

Nummer 1 ter wereld voor plantaardige kattenbakvulling

Cat’s Best is geschikt voor alle kattenrassen en voldoet aan de specifieke hygiënebehoeften van de kat. Hierdoor is Cat’s Best de meest populaire kattenbakvulling van plantaardige vezels over de hele wereld.

Door de video te laden, accepteert u het privacybeleid van YouTube.
Leer meer

De Cat’s Best productfamilie